• img1
 • img2
 • img3
 • img5
 • img4
 • img6
 • img7
 • img8

Βραβεία Σχολικής Χρονιάς 2020 - 2021

ΒΡΑΒΕΙΑ  2020 – 2021

Ο Καθηγητικός Σύλλογος του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού με τη 12η πράξη της συνεδρίας με ημερομηνία 02/04/2021 και συμπληρωματική συνεδρία με ημερομηνία 25/5/2021 ενέκρινε για τη σχολική χρονιά 2020-21 τα πιο κάτω βραβεία για τους/τις τελειόφοιτους μαθητές/τριες:

 

 1. Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας απονέμει αναμνηστική πλακέτα στους/στις πρωτεύσαντες/-ασες Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης.
 2. Βραβεία Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Επαρχίας Λάρνακας €100, στον/στην τελειόφοιτο/η με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία και στα 3 χρόνια φοίτησης.
 3. Βραβείο Οικογένειας Πετράκη Κυπριανού €100 και πλακέτα στον/στην πρωτεύσαντα/σασα τελειόφοιτο/η που συγκέντρωσε τον υψηλότερο γενικό βαθμό και στα 3 χρόνια φοίτησης.
 4. Βραβείο Οικογένειας Πετράκη Κυπριανού €50 και πλακέτα στον/στην τελειόφοιτο/η που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, της Ιστορίας και των Θρησκευτικών και στα 3 χρόνια φοίτησης.
 5. Βραβείο Καθηγητικού Συλλόγου €100 στον/στην πρωτεύσαντα/ασα τελειόφοιτο/-η που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα (Ελληνικά, Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσικά) τόσο στα τετράμηνα όσο και στις τελικές εξετάσεις.
 6. Βραβείο €150 του Αθλητικού σωματείου «Ζήνων» στον/στην τελειόφοιτο/-η μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα Φιλολογικά μαθήματα (Νέα Ελληνικά, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία) και στα 3 χρόνια της φοίτησης.
 7. Βραβείο €50 της Μεταφορικής Εταιρείας «Γιαννάκη Λουκά» στον/στην τελειόφοιτο/-η μαθητή/τρια που κατέλαβε την υψηλότερη θέση κατάταξης σε Ολυμπιάδες Μαθηματικών, Βιολογίας, Φυσικής, Χημείας.
 8. Βραβείο €100 του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων για τον/την τελειόφοιτο/-η μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο Πρόγραμμα ΔΔΚ (Δημιουργικότητα, Δράση, Κοινωνική Προσφορά).
 9. Βραβείο Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.  Αντίτυπο της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, στον/στην Πρωτεύσαντα/-ασα τελειόφοιτο/-η που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα τετράμηνα και στις τελικές εξετάσεις και στα τρία χρόνια της φοίτησής του/της.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:  Τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Επαρχίας Λάρνακας, την Οικογένεια Πετράκη Κυπριανού, το Αθλητικό Σωματείο «Ζήνων», τη Μεταφορική Εταιρεία «Γιαννάκη Λουκά», τη Μονή Βατοπαιδίου και τον Καθηγητικό Σύλλογο του Σχολείου μας.

 

 

Λάρνακα, 25 Μαΐου 2021                                                                              ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ